Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Вълчият апетит може да бъде преборен по естествен начин! Ето как…

Вълчият апетит може да бъде преборен по естествен начин! Ето как…

Лято е, а въпреки това апетитът ви расте? Чувствате, че не можете без сладко? Не успявате да се отървете от постоянното чувство на тежест, а мечтаното тяло е мираж? Не се притеснявайте и не мислете за това постоянно, представяме ви революционния PGX® Daily Ultra Matrix!

PGX® Daily Ultra Matrix е напълно естествен продукт за поддържане на здравословен апетит и балансирани нива на кръвната захар.

За наднормено тегло и затлъстяване говорим, когато се наблюдават абнормни референции на телесна маса, която е характерна за ръст, възраст и пол. Добрата форма не е само социална потребност, тя е и знак за добро здраве, тъй като теглото, което не е в поставените граници, може да говори за редица заболявания, като например - захарен диабет, сърдечно-съдови заболявания и други. Психологически, наследствени, физиологични фактори, качество на околната среда – всичко това е предпоставка за развитие на проблеми със затлъстяване и нездравословно покачване на телесната маса.

Често лицата, които страдат от този проблем, си „самоназначават“ диета или приемат медикаменти, чиито ефект не е напълно доказан, а съставът – не достатъчно „чист“. Понякога ефектът на диетите е обратен и води до пагубни за физическото и психическо здраве състояния- хранителни разстройства и хронични заболявания.

При такива случаи е най-добре да се прибегне до природните, пречистени съставки, които подпомагат загубата на тегло по абсолютно естествен начин!

PGX® Daily Ultra Matrix е изцяло пречистен и патентован комплекс от водно-разтворими фибри, извлечени от конджак (корен на картофена палма), PolyGlycopleX®, в комбинация със средноверижни триглицериди.

Картофената палма е екзотично растение от Азия, като грудките и луковицата му се ползват за продукти с висковъглехидратно съдържание. Глюкомананът съдържа водно-разтворими фибри, които имат най-високото молекулно тегло и най-големият вискозитет от всички фибри, известни на науката досега. Липсата на фибри в дневното ни меню води до редица заболявания (диабет, камъни в жлъчката, сърдечно-съдови, стомашно-чревни и други), а глюкомананът, като един от най-богатите на растителни фибри природен продукт, предпазва от тези заболявания. Влакната му активират чревните функции и извеждат вредните вещества извън тялото. Смесен с вода, глюкомананът набъбва, превръща се в напоодобяваща желе маса, която се движи бавно, запълва стомаха и абсорбира мазнините, спирайки организма от това да ги преработи. Глюкомананът блокира жлъчните киселини, което го прави чудесен продукт за превенция от рак на червата, изключително полезен е при пацианти с хроничен запек.

Глюкомананът подобрява липидния профил и контролира нивата на кръвната захар, поради което се препоръчва за редуциране на високите нива на общия холестерол и лошия холестерол, също така действа и като натурален диуретик.

Средноверижните триглицериди са мастни киселини, които се абсорбират от тялото много по-лесно, в сравнение с другите мазнини. Мастните им молекули са структурирани в по-къси „вериги“ и от там идва тяхното неименование Madium Chain Triglkycerides (MCT). Тяхната лесна усвояемост ги прави директен и ефективен източник на енергия и чудесен съюзник за бързото горене на калории. При хора със затлъстяване, приемът на МСТ за сметка на лошите мазнини, увеличава чувството на ситост и отслабва засиления апетит.

 PGX® Daily Ultra Matrix има следните действия:

- стабилизиране нивата на кръвната захар и редуцирането й непосредствено след хранене;

- контрол върху секрецията на инсулин и подобряване на инсулиновата чувствителност;

- понижаване на гликемичния индекс на храната (колко бързо тя се разгражда до глюкоза);

- контрол върху апетита, засилено чувство за ситост и изгаряне на излишни телесни мазнини;

- баланс върху нивата на холестерола и възпрепятстване на абсорбацията му;

- редовно изхождане при хроничен запек, редуциране на зачестения метеоризъм, усещането за подут корем и чувството за тежест;

- очистване на стомашно-чревния тракт от токсините, образувани при храносмилането и отделящи се в червата, защитавайки ги от попадане в кръвообращението.

Разфасовка: 120 софтгел капсули.

Дозировка: Първа седмица: По 1-2 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Втора седмица: По 2-4 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Трета седмица и повече: По 3-6 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Производител: Natural Factors, Canada

Natural Factors е сред най-големите производители на хранителни добавки в Северна Америка. Създадена през 50-те години на миналия век, и досега е напълно отдадена на производство на първокачествени продукти. Земеделската земя, върху която се помещава базата й, е сертифицирана като органична и това дава възможност да се осигури най-високото качество на суров материал, от който се приготвят добавките. Производствените съоръжения на марката отговарят на изискванията за добри производствени практики на „Администрацията по храните и лекарствата на САЩ” и „Дирекцията за натурални продукти за здравето на канадското правителство”, а експерти от цял свят отговарят за контрола върху качеството на продуктите.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани