Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Открийте силата на черния бъз в продукти Самбукус на Nature’s Way!

                                   Открийте силата на черния бъз в продукти Самбукус на Nature’s Way!

 

Черният бъз е билка с хилядолетна история на употреба в народната медицина. Още Хипократ е познавал лечебните й свойства и е твърдял, че може да излекува всяко заболяване.

  Днес знаем, че най-съществени са ползите на черния бъз при отслабена имунна система и вирусни и бактериални инфекции. Те се дължат на активните нутриенти в плодчетата на черния бъз, най-важни сред които са антоцианините – антиоксиданти с мощни антивирусни, антибактериални и противовъзпалителни свойства.

  Открийте силата на черния бъз в серия Самбукус на Nature’s Way! Nature’s Way е един от топ лидерите на пазара за натурални продукти за здраве. Компанията има 50-годишен опит в тази индустрия, както и сериозна експертиза в създаването на екстракти от традиционни и екзотични билки.

Продукти Самбукус на Nature’s Way съдържат мощен екстракт от плодове на черен бъз - BioActives®, чиято ефикасност по отношение на имунитета е клинично проучена.

Защо да изберете продукти Самбукус на Nature’s Way?

-Екстрактът в серия Самбукус е иззет от единствения по рода си сорт черен бъз - Haschberg. Haschberg се отглежда в областта Щирия, известна с невероятната си природа, чистия въздух и богатите на минерали почви, и се отличава с оптимално съдържание на флавоноиди (особено антоцианини).

-Специалната ултрафилтрационна технология на извличане на екстракта в продукти Самбукус гарантира, че активните компоненти в растението, както и техните фармакологични ползи са напълно запазени. При ултрафилтрационната технология не се използват разтворители или топлина, до които често се прибягва в производството на други билкови продукти.

- Екстрактът от плодове на черен бъз в Самбукус е стандартизиран до необходимите нива на антоцианини и има патент за ефикасност.

Ползи от приема на продукти Самбукус:

-подпомагат нормалните функции на имунната система и допринасят за защитата от настинки и грип през студените месеци от годината;

-могат да се използват успоредно с конвенционалната терапия при вече настъпили вирусни и бактериални инфекции;

-съдействат за нормалното състояние на дихателната система и могат да се приемат профилактично с цел намаляване на риска от респираторни заболявания;

-Тъй като плодовете на черния бъз съдържат високи количества фибри, високо концентрираният екстракт от тях може да има ползи и за сърдечно-съдовата система (при високи нива на холестерола и кръвното налягане) и стомашно-чревния тракт (при констипация и хемороиди).

Продукти Самбукус на Nature’s Way можете да намерите под формата на сиропи, капсули, таблетки (включително дъвчащи желирани таблетки), високо концентрирани капки или ефервесцентни сашета. Предлагат се варианти както за възрастни, така и за деца!

Официален вносител на Nature’s Way за България: Ревита ЕООД.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари