Добре дошли в нашия магазин!
  Категории

  0

   Категории

   Вижте всички статии

   Ензимите – важна част от режима при кето или палео диета!

   Ензимите – важна част от режима при кето или палео диета!

    

   Палео и кето диетите са едни от най-модерните и нпопулярни хранителни режими за редукция на теглото. Техните ефекти са най-добри когато се прилагат в комбинация със специални ензими.  

   Защо ензимите са от полза при кето и палео диети? В резултат от продължителната консумация на захар и въглехидрати, храносмилателната система на повечето хора е трудно приспособима към завишение в количествата на мазнините и протеините. Приемът на ензими под формата на добавка е важен при кето или палео диетите, тъй помага на тялото да привикне към новия режим и вие да извлечете максимални ползи от него. Без помощта на ензимите усвояването и обработката на продукти с високо съдържание на мазнини, месо, яйца и др., може да бъде затруднено. Така например, два от най-необходимите ензими при кето или палео диета са липаза и протеаза.  Липазата е основният ензим, участващ в усвояването на липидите (мазнините), а протеазата спомага за правилното разграждане на протеините. Недостигът на липаза може да предизвика повишаване нивата на триглицеридите и холестерола, и увеличен риск от сърдечно-съдови заболявания. Дефицитът на протеаза предизвиква храносмилателни смущения като подуване, газове, усещане за тежест и др.

   Ензимите изпълняват ключови функции, без които съществуването ни би било невъзможно. Те имат главна роля в множество биологични и биохимични процеси, включително абсорбция на хранителните вещества, разграждане на мазнините, намаляване на възпалението, неутрализиране на токсините в организма и още много други. Храносмилателните ензими са една от основните категории ензими, които разграждат храната до основните й компоненти, за да бъдат те абсорбирани и използвани от всички клетки в тялото.

   MacroGest™ Keto Paleo Full Spectrum – специализирана ензимна формула за увеличаване на ползите от кето и палео диетите!

   MacroGest™ Keto Paleo Full Spectrum е продукт на Natural Factors - канадска компания с дългогодишен опит в производството на природни продукти – витамини и минерали, антиоксиданти, ензими, пробиотици и други естествени средства в подкрепа на здравето. MacroGest™ е специално създаден за хората, които се придържат към кето или палео режим на хранене, за да подпомогне ефектите от диетата.

   MacroGest™ Keto Paleo Full Spectrum съдържа ключовите храносмилателни ензими, необходими при спазване на диети с високо съдържание на протеини и/или мазнини. Тази специална ензимна формула е източник на богата гама ензими: алфа-амилаза, протеаза, триаглицерол липаза, гъбична протеаза, папаин, липаза, бромелаин, серапептаза. За да бъде максимално усвоена, ензимната смес е обогатена с екстракт от японска акация – отличен източник на рутин и екстракт от амла – естественият източник на витамин С. 

   Свойства на някои от ензимите в MacroGest™ Keto Paleo Full Spectrum:

   -бромелаин и папаин – допринасят за разграждане на протеините и значително намаляват стомашно-чревни нарушения като като киселини, тежест, подуване и др.; важни са за процесите на детоксикация в организма, и проявяват силни противовъзпалителни и антиокислителни свойства;

   -серапептаза – естествен протеолитичен ензим, който подпомага храносмилателната функция и има мощни противовъзпалителни ефекти. Облекчава отока и болката, и намалява слузната секреция при различни състояния;

   -алфа-амилаза - разгражда скорбялата и гликогена;

   -липаза – отговаря за храносмилането на липидите и получаването на енергия от тях;

   -протеаза – разгражда белтъчните молекули до изграждащите ги аминокиселини; недостигът на протеаза води до нарушения в усвояването на хранителни вещества, киселини и други стомашни смущения.

   Ползи от приема на MacroGest™ Keto Paleo Full Spectrum:

   -подпомага естествения чревен баланс, нормалното храносмилане и оптималната абсорбция на полезните вещества;

   -допринася за разграждането на протеини, мазнини и въглехидрати;

   -поддържа правилната функция на дебелото черво;

   -контролира възпалителния отговор на организма;

   -осигурява защита срещу патогенните микроорганизми и спомага за намаляване чувствителността към различни храни;

   -облекчава симптомите при стомашен дискомфорт след прием на тежки, висококалорични продукти. 

   Всяка капсула от MacroGest™ Keto Paleo Full Spectrum ензимна формула е със забавено освобождаване, благодарение на което ензимите се освобождават в тънките черва и бързо могат да упражнят действието си. Приемайте по 1 капсула дневно с храна, 2 часа преди или след прием на медикаменти. 

   Официален вносител на Natural Factors за България: Гео Нутришън ЕООД.

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари

   Най-продавани