Добре дошли в нашия магазин!
Здравето на един клик разстояние!
  Категории

  0

   Категории

   Вижте всички статии

   Върнете си нормалния сън с мелатонин!

   Върнете си нормалния сън с мелатонин!

    

   Все повече хора се сблъскват с нарушенията на съня: трудности при заспиване, накъсване на съня през нощта или събуждане твърде рано сутрин. Най-често проблемите със съня са резултат от стрес, чести пътувания на далечни разстояния, работа на смени или напредване на възрастта. 

   Не чакайте безсънието да мине от само себе си. Недостигът на сън рефлектира върху нервната система и сърдечно-съдовото здраве, и има пряко влияние върху паметта, хормоналните нива, апетита, настроението. Когато сме недоспали се чувстваме отпаднали и раздразнителни, трудно ни е да се организираме и да свършим задачите за деня. А това не може да продължава дълго, нали така? 

   Мелатонин – естествено решение срещу упоритото безсъние! 

   Честа причина за недостига на сън, е намаленото производство на мелатонин – естественият хормон на съня, който регулира денонощния ритъм на сън и бодърстване. Когато по различни причини синтезът на мелатонин започне да се понижава, се нарушава и естественият ритъм на съня. Този проблем лесно може да се коригира чрез прием на мелатонин под формата на хранителна добавка. Изследванията показват, че когато го вземем около час преди лягане, се скъсява времето за заспиване, а качеството на нощния сън се подобрява, без това да води до привикване или други нежелани ефекти. 

   Мелатонинът на Natural Factors – за дълбок и спокоен сън! Natural Factors е канадска компания с 50 години опит в производството на природни продукти, сред които и висококачествен мелатонин. 

   Мелатонинът на Natural Factors е извлечен е от неживотински източници, има висока степен на усвояване и се предлага се в различни дозировъчни форми:

   -Мелатонин 1 mg x 90 таблетки

   -Мелатонин 3 mg x 90 таблетки

   -Мелатонин 5 mg x 90 таблетки   

   -Мелатонин 5 mg x 180 таблетки

   -Мелатонин 10 mg x 90 таблетки

   Благодарение на супер ниската цена и икономичните разфасовки, мелатонинът на Natural Factors е предпочитан избор сред потребителите.  

    

   Предлага се под формата на бързодействащи, сублингвални таблетки, които се поставят под езика до пълното им разтваряне. 

    

   Само през месец април Natural Factors прави специален жест към всички свои клиенти като сваля 15% от цената на мелатонина от 5 mg и от 10 mg!

   -Мелатонин 5 mg x 90 таблетки   -цена на 1 таблетка - 0.11 лв.!

   -Мелатонин 10 mg x 90 таблетки - цена на 1 таблетка -  0.20 лв.!

    

   Ново! Сега можете да опитате и модерните формули с мелатонин на Webber Naturals – част от компания Natural Factors, Canada! 

   -Мелатонин (Максимум сила) 50 ml – продуктът се предлага в течна, лесно усвоима от организма форма! С нежен вкус на ягода! Всяка доза (1 ml) е източник на 10 mg мелатонин от неживотински източник. Подходящ за вегани и вегетарианци!

   -Мелатонин 5 mg x 90 желирани таблетки – всяка желирана таблетка е източник на 5 mg мелатонин! Със страхотен вкус на череша и нар! Не съдържа глутен, желатин и млечни продукти! Подходящ за вегани и вегетарианци!

   Мелатонинът на Natural Factors, Canada е от полза при безсъние, следствие на стрес, трудно заспиване, внезапни събуждания през нощта. Приемът му не води до привикване или чувство на сънливост и умора през деня! 

   По-високите дози се препоръчват при хронично безсъние. Дозите от 1 mg и 3 mg са подходящи при временни затруднения със съня. 

   Всички продукти на Natural Factors, Canada са сертифицирани от ISURA – единствената канадска независима организация с нестопанска цел, която проследява всички етапи от производството на хранителните добавки и удостоверява качеството и безопасността им. Високотехнологичните методи на изследвания, които ISURA прилага включват специализирани тестове за проверка на състава, които могат да идентифицират над 600 токсични вещества!

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари

   Нови продукти

   Най-продавани