Добре дошли в нашия магазин!
  Категории

  0

   Категории

   Вижте всички статии

   Хлорофил срещу неприятни телесни миризми и лош дъх!

   Хлорофил срещу неприятни телесни миризми и лош дъх!

    

   Понякога дори перфектната хигиена и специалните дезодоранти и антиперспиранти против изпотяване не потискат неприятните миризми. За съжаление с покачване на температурите и прекомерното изпотяване, проблемът се задълбочава. В тези случаи можем да доверим на хлорофила – мощен природен детоксикатор, който дезодорира тялото отвътре и ни помага да ухаем свежо в продължение на часове!

    

   Хлорофилът е най-разпространеният в природата пигмент, на който растенията дължат своя зелен цвят. Той е от съществено значение за фотосинтезата – процеса, при който растенията абсорбират енергия от слънчевата светлина. Съдържа се във всички фотосинтезиращи организми, включително зелени растения, прокариотни синьо-зелени водорасли и др. 

   Животворен източник на здраве, мощен детоксикатор, убиец на лошите миризми! Натрапливата телесна миризма обикновено се дължи на натрупване на токсини в стомашно-чревния тракт или на взаимодействието на бактериите по повърхността на кожата с потта. Причина за неприятния дъх, с който толкова хора безуспешно се борят, е превесът на лоши бактерии в устната кухина и гърлото. Най-ефективното решение срещу тези проблеми е хлорофилът, чиито детоксикиращи, дезодориращи, антибактериални, противогъбични и антиоксидантни свойства нямат аналог.

   Нека видим кои са най-важните ползи на хлорофила!

   -Съдържа изобилие от живи ензими, които помагат за прочистването на кръвта и подобряват преноса на кислород до всички тъкани и органи. 

   -Образува комплекси с мутагените - свързва се с вредните химикали и тежки метали като живак и ги извежда от тялото. 

   -Осигурява защита срещу различни източници на радиация и спомага за елиминиране на пестициди, отлагания от лекарства и други отрови от организма. 

   -Поддържа алкално-киселинния баланс и осигурява защита срещу прекомерната киселинност, която генерира болести и свръхрастеж на патогени. 

   -Подобрява храносмилането и действа като естествено лекарство за възстановяване на увредените чревни тъкани. 

   -Стимулира редовното изхождане и ефективно очиства дебелото черво, като не позволява застоя на отпадъци в него. Благодарение на това гнилостните миризми биват напълно неутрализирани.

   -Унищожава бактериите в устната кухина и гърлото, и бързо освежава дъха – това е причина за честата му употреба като вода за уста.

   -Тъй като структурата му е сходна с тази на хемоглобина, стимулира производството на червени кръвни клетки, повишава жизнените сили и може да се използва при анемия, причинена от дефицит на червени кръвни клетки.

   -Страхотен източник на хранителни вещества, включително витамините А, С, Е, К, бета-каротин, антиоксиданти, жизненоважни минерали като магнезий, желязо, калий и калций, есенциални мастни киселини и други ценни нутриенти. 

   Вземете Хлорофреш – за свежест и тонус през целия ден! Хлорофреш - хлорофилови капки /без алкохол/ е един от най-иновативните природни продукти на американската компания Nature’s Way. Съдържа хлорофил под формата на хлорофилинов концентрат, извлечен от листа от бяла черница /Morus alba/. Хлорофилинът е натурално вещество, състоящо се от натриеви и медни соли, получени от хлорофил. Докато хлорофилът е мастноразтворим, хлорофилинът е водоразтворим и е едно от „чудесата на природната медицина“ – усвоява се бързо и максимално от тялото, а действието му по отношение на лошата миризма е изключително силно!

   Доверете се на Хлорофреш – първокласен, 100% натурален продукт, който поддържа свежестта на тялото през целия ден!

   Хлорофреш ефективно неутрализира лошата миризма от следните зони: подмишници, интимна зона и стъпала. Освежава дъха, особено полезен при възпалителни процеси в устната кухина! Детоксикира и дезодорира стомашно-чревния тракт!

   Хлорофреш е източник на най-висок клас течен хлорофил, под формата на хлорофилно-меден комплекс! НЕ съдържа захар, царевица, соя, пшеница, мая, млечни продукти, алкохол, изкуствени консерванти, оцветители или аромати! 

   Хлорофреш се предлага в икономична разфасовка, достатъчна за 83 дни! Прием: 25 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок. Изпийте незабавно. Може да се използва и като вода за уста или с цел гаргара. 25 капки доставят 100 mg хлорофилин! 

   Оригинален продукт на Nature’s Way, USA! Изключителен представител на Nature’s Way за България: Ревита ЕООД. 

   Неприятните миризми изчезват в миг с Хлорофреш – отличен дезодориращ агент и детоксикатор!

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари

   Най-продавани