Добре дошли в нашия магазин!
  Категории

  0

   Категории

   Вижте всички статии

   Мултипробиотик за жени – естествена защита за интимното здраве през лятото!

   Мултипробиотик за жени – естествена защита за интимното здраве през лятото!


    

   Циститът, вагиналните гъбички и бактериалната вагиноза са едни от най-разпространените „женски“ болести. Важна цел в процеса на лечението им е да не се допуска да хронифицират, но в най-рисковия за интимното здраве сезон – лятото, това лесно може да се случи. Всяко влизане в морето или в басейна, стоенето с мокър бански след излизане от водата, изпотяването в интимната област и дехидратирането на организма заради жегите – всички тези фактори провокират развитието на интимна инфекция.

   Кое улеснява хронифицирането на вагиналните и уринарни инфекции? Основно дисбалансът между патогени и „полезни“ бактерии в урогениталния тракт. Този дисбаланс лесно може да бъде отключен и при ползване на обществени басейни. Причината е в хлора и други химикали, с които се дезинфекцира водата. За съжаление те унищожават не само лошите микроорганизми, но също така променят нормалното pH на вагината, при което броят на лактобацилите - „приятелските“ бактерии, защитаващи здравето й намалява и тя се превръща в идеална среда за размножаване на всевъзможни патогени.

   Лактобацилите – защитниците на вагиналната екосистема! Лактобацилите са „добрите“ бактерии, доминиращи във влагалищната флора. Основната им функция е да синтезират млечна киселина и водороден пероксид – това е основният механизъм, чрез който подпомагат нормалния вагинален баланс. Млечната киселина (лактат) поддържа киселинността на вагиналното pH и възпрепятства достигането на болестотворни бактерии до влагалищната лигавица. Водородният пероксид потиска размножаването на анаеробните бактерии и поддържа добър вагинален имунитет.

   Възстановените нива на лактобацили – гаранция за перфектно женско здраве! Свръхрастежът на болестотворни бактерии за сметка на добрите лактобацили може лесно да провокира развитие на бактериална вагиноза, вагинални гъбички и други неприятни заболявания. Точно тук на помощ идват специализираните пробиотици за жени с високо съдържание на лактобацили! Те са едни от най-ефективните естествени средства за поддържане на нормална вагинална среда и намаляване на риска от гъбични и бактериални инфекции. Специалните женски пробиотици могат да се приемат и успоредно с конвенционалното лечение с цел подсилване на ефектите му. Приемът им е особено подходящ през горещите месеци от годината, когато интимното здраве е по-уязвимо.

    Продуктът Мултипробиотик за жени - естествена защита срещу гъбични и бактериални инфекции! Мултипробиотик за жени е съвременна 2 в 1 формула за поддържане на вагиналното и уринарно здраве. Тя е отличен източник на пробиотици – предимно лактобацили, възстановяващи нормалната вагинална микрофлора, сред които и пробиотичня вид Lactobacillus fermentum, чието ефекти срещу патогените са клинично доказани. Само 1 капсула гарантирано съдържа 12 млрд. активни пробиотици до изтичане срока на годност на продукта (към момента на производство броят им е 18 млрд.)! Пробиотиците в продукта са комбинирани с 300 mg активен концентрат от червена боровинка, патентован като CranRich®. Екстрактът от червена боровинка има мощен антиадхезивен ефект срещу Escherichia coli – бактерията, която атакува уринарния тракт и предизвиква цистит.

   Ползи от приема на Мулти пробиотик за жени:

   -противодейства на свръхрастежа на патогените Candida albicans и Gardnerella vaginalis;

   -спомага за възстановяване баланса на влагалищната микрофлора;

   -противодейства на адхезията на E.coli към епитела на урогениталната лигавица, и облекчава симптомите при цистит;

   -подпомага нормалната функция на стомашно-чревния тракт.

   Мулти пробиотик за жени осигурява оптимална защита за интимното женско здраве – той не просто облекчава симптомите, а атакува корена на проблема като възстановява нивата на лактобацили в урогениталния тракт.

   Разфасовка: 60 V-капсули. Да се приема по 1 капсула 1-2 пъти дневно с храна. При прием на антибиотици вземайте 2-3 часа преди или след тях.

   Продукт на Natural Factors, Canada – най-големият производител на хранителни добавки в Северна Америка.

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари

   Нови продукти

   Най-продавани