Добре дошли в нашия магазин!
Здравето на един клик разстояние!
  Категории

  0

   Категории

   Вижте всички статии

   Кои са най-ефикасните природни средства срещу подагра?

   Кои са най-ефикасните природни средства срещу подагра?


    

   Подаграта е широко разпространено ревматологично заболяване, което се причинява от високите нива на пикочната киселина в кръвта (хиперурикемия). Развива се когато пикочната киселина кристализира и кристалите започнат да се отлагат в ставите, сухожилията и околните тъкани. Най-често засегната (в около 50% от случаите) е метатарзофалангеалната става, която се намира в основата на палеца на крака.

   Подаграта може да се прояви и под формата на тофуси (подагрени възловидни образувания), камъни в бъбреците или уратна нефропатия.

   Хиперурикемията често е резултат от начина на живот. Тук основно влияние имат лошите хранителни навици. Прекомерната консумация на месо, тестени продукти и алкохол, както и липсата на движение са сред водещите фактори, които отключват проблема.

   Имат ли място природните продукти в лечението на подагра? Диетата има ключова роля за добрия контрол върху подаграта, но нейното въздействие е многократно по-ефективно, ако се комбинира с натурални средства, които намаляват възпалението и оксидативния стрес, и постепенно свалят нивата на пикочна киселина до нормата.

   Фитопрепаратът Osteo Gout Pain Relief на канадската компания Webber Naturals е създаден точно с тази цел. Osteo Gout (Остео гоут) увеличава ползите от здравословното хранене при подагра, а безопасният му състав позволява той да се комбинира с конвенционалните медикаменти (само след консултация с лекар) и чувствително да ускори оздравителния процес.

   Най-ефикасните натурални съставки срещу подагра, събрани в 1 капсула! Патентован екстракт от целина Celerase™, концентрат от череша, екстракт от гроздово семе, стандартизиран до 80% oлигомерни проантоцианидини – биоактивните компоненти в гроздовите семена), куркуминоиден-фосфатидилхолинов комплекс – куркуминоиди (биоаквивните съставки в куркумата) в комплекс с фосфатидилхолин с цел максимална абсорбция и бионаличност, витамин С (цели 250 mg в капсула!), патентована смес екстракти от плодове InflamEase® (грозде, нар, ягода, червена боровинка, синя боровинка, черна боровинка, малина).

   Комбинацията от природни съставки в Osteo Gout Pain Relief намалява нивата на възпаление и потиска производството на излишните урати посредством естествени механизми и без да предизвиква нежелани ефекти. Ето как действа всяка от съставките в тази модерна фитотерапевтична формула!

   Череша и целина. В семената на целината и в черешовите плодове се съдържат съединения със силно противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Флавонолите и фталидите в целината насърчават диурезата и извеждането на уратите, и потискат възпалителния процес; неутрализират свободните радикали в засегнатите области и защитават бъбреците от увреждащото действие на пикочната киселина. Имат съдоразширяващи ефекти и понижават кръвното налягане, което често се среща при подагра.

   Флавонолните гликозиди в черешата свеждат нивата на пикочна киселина до необходимата норма чрез потискане на ксантиноксидазата – ензимът, който провокира повишаването на пикочната киселина и образуването на кристали; ефективно понижават маркера на възпалението – С-реактивен протеин и ускоряват изхвърлянето на уратите от организма.

   -Екстракт от гроздови семена. Съдържа олигомерни проантоцианидини, които потискат образуването на провъзпалителни вещества, облекчават силната болка и подобряват подвижността на ставите.

   -Куркуминоидно-фосфатидилхолинов комплекс. Действа силно антиоксидантно и увеличава устойчивостта на засегнатите от оксидативния стрес области; благодарение на мощното си противовъзпалително действие, облекчава болката не само при подагра, но и в случаите на остеоартрит и ревматоиден артрит.

   -Витамин С. Неговите антиоксидантни и профилактични ефекти по отношение на редица болести са отдавна доказани. Според много от съвременните изследвания приемът на 500 mg витамин С дневно намалява риска от развитие на подагра с поне 17%. 1 дневна доза Osteo Gout Pain Relief съдържа 500 mg витамин С.

   -Патентована плодова смес InflamEase® (грозде, нар, ягода, червена боровинка, синя боровинка, черна боровинка, малина). Източник на полифеноли, антоциани, флавоноли и каротеноиди с отлични противовъзпалителни ефекти. Поддържа антиоксидантния статус на тъканите. Подпомага усвояването на останалите съставки в продукта и засилва ефектите им.


    

   Терапията с Osteo Gout Pain Relief допринася за редуциране честотата на пристъпите, включително при тежки форми на подагра, облекчава болката и подпомага свободното движение. За максимални резултати, приемайте Osteo Gout Pain Relief не по-малко от 3 месеца.

   Приемът на Osteo Gout Pain Relief няколко дни преди, по време и след по-големи угощения, свързани с консумация на повече храна и алкохол може значително да редуцира риска от поява на нови пристъпи. Не комбинирайте Osteo Gout Pain Relief с конвенционалните лекарства без да сте се консултирали със специалист!

   Разфасовка: 60 V-капсули. Приемайте по 2 капсули дневно. Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals® LTD, Canada.

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари

   Нови продукти

   Най-продавани