Добре дошли в нашия магазин!
  Категории

  0

   Категории

   Начало Статии

   Статии

   Рестарт на имунитета с черен бъз – билката с най-мощни антивирусни и общоукрепващи свойства

   Безгрижните летни дни неусетно се изнизаха. Не знаем какво ще ни донесат предстоящите месеци – ще бъдем ли изправени пред тежки предизвикателства или най-студеният сезон от годината ще мине безаварийно?

   Вместо да си задаваме мъчителни въпроси, нека още сега стартираме грижата за имунитета с помощта на черния бъз – билка с хилядолетна история на употреба в природната медицина!


    

   Прочети още →

   Мултивитамините – универсална защита срещу болести и умора

   Мултивитамините – универсална защита срещу болести и умора


    

   Човешкият организъм се нуждае от поне 13 витамина и 16 минерала дневно, за да поддържа основните си жизнени функции. Препоръчително е те да се набавят чрез диетата, но забързаният делник не позволява подобен лукс – притиснати от ангажиментите си, повечето хора хапват по нещо набързо, само колкото да заситят глада си.

   С времето това може да доведе до умствена и психическа умора, проблеми с паметта, нарушения в мускулната функция и други здравословни проблеми, които могат да бъдат преодолени чрез попълване на пропуските в диетата.

   Мултивитамините са най-ефикасните за тази цел средства. Подходящи са както за хора в активна възраст, така и за по-възрастните, които не усвояват добре витамините, минералите и антиоксидантите от диетата.

   Прочети още →

   Най-полезните билки срещу наднормено тегло и задържане на течности

   Най-полезните билки срещу наднормено тегло и задържане на течности


    

   Наднорменото тегло и задържането на течности са проблеми, с които много жени се сблъскват. С годините преодоляването им става все по-трудно заради промените в хормоналния фон, забавянето на метаболизма и други неблагоприятни процеси, настъпващи с напредване на възрастта.

   Специалната диета, съобразена с индивидуалните особености на организма има водеща роля за елиминиране на излишните килограми и течности. Ако разчитате единствено на нея обаче, оформянето на красива фигура ще отнеме твърде много време.

   Най-лесно и бързо ще постигнете тази цел като комбинирате диетата си с натурални продукти, подпомагащи метаболизма, изгарянето на мазнините и извеждането на излишната вода и соли от тъканите.

    

   Прочети още →

   Хиалуроновата киселина: Какво представлява и как обогатява кожата?

   От хидратация до противостареене, всичко, което трябва да знаете за Хиалуроновата киселина и чудесата, които тя прави за кожата Ви.

   Прочети още →

   Защита за здравето с едни от най-мощните антиоксиданти и природни антивирусни средства!

   В природата съществуват уникални антиоксиданти и противовъзпалителни и антивирусни средства с невероятно въздействие върху общото здраве и имунитета. Те могат да забавят негативните процеси, свързани с напредване на възрастта, да намалят риска от болести и да поддържат жизнеността.

   Терапията с тях подпомага клетъчното здраве, подсилва имунните функции и подобрява устойчивостта на организма към психически и физически стрес.

   Прочети още →

   Собственикът на „Фортекс“ Георги Филипов за новите продукти, за новия мол на света и двата завода на компанията

   Постоянно въвеждаме нови препарати. Хит на пазара стана серията „Елакса“ – слабителни продукти с много щадящо за организма действие. Нововъведение за нашия пазар, а и за доста от страните на ЕС, е „Магне Д‘оро Ликуид“, течна форма на магнезий в стикове, при който използваме магнезиев цитрат, което го прави един от най-лесноусвоимите и с бързо действие магнезиеви препарати на пазара. Освен нови продукти модернизираме и усъвършенстваме и продукти, които са на пазара отдавна – например линията пробиотични продукти – „Пробиен“. В нея въведохме нова технология, Blister Protect Technology, която подобрява защитата на препарата по пътя му от контролираната среда на фабриката ни до пациента.

   Прочети още →

   Изцерителната сила на медицинските гъби

   Изцерителната сила на медицинските гъби


   Терапията с лечебни (витални) гъби води началото си от Азия. Най-често тя се прилага с цел модулиране на имунната система и подкрепа при ракови заболявания.

   Благоприятните ефекти на лечебните гъби обаче, не се изчерпват дотук. Известно е, че бета-глюканите и други активните вещества в състава им предлагат много по-широк спектър ползи:

   • проявяват силни антибактериални и противовирусни свойства

   • подобряват функциите на нервната система и укрепват емоционалното здраве

   • регулират нивата на глюкоза в кръвта

   • подпомагат сърдечно-съдовата система и регулират кръвното налягане

   • контролират нивата на хронично възпаление в организма

   • подпомагат детокс функциите на черния дроб

   Прочети още →

   Детоксикация и пречистване на организма

   Наистина ли имаме нужда от детоксикация и защо?

   Прочети още →

   Грижата за детския имунитет започва с правилния пробиотик!

   Грижата за детския имунитет започва с правилния пробиотик!


    

   Всеки родител иска да отгледа здрави и щастливи деца. Поддържането на детското здраве през зимата обаче, може да е по-трудно. Как се справяте вие с този проблем?

   Какви средства използвате, за да подсилите имунната система на децата си през зимата? Мултивитамини? Билкови продукти за имуностимулация? Витамин С и цинк? Със сигурност повечето не са включили пробиотиците към тази грижа, а това е сериозен пропуск!

   Прочети още →

   Грижи за очите – предпазете ги от преумора, трикове за блестящ поглед

   Блестящите очи са знак за добро здраве. Най-ефективният начин да запазите този блясък е да давате почивка на очите си с достатъчно сън и да не ги напрягате със слабо осветление или продължителна работа на компютър.

   Прочети още →
   Страница 1 от 3
   «1 2 3»