Регистрация Телефон за директни поръчки 0879821291
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Филтри

Категории

Статии

Деградацията в мозъчната активност е вече обратима,благодарение на новият препарат Мултитоник

Дата: 02 Ное 2017

Един от най-неприятните белези на остаряването на човека е деградацията в мисловната му дейност.

Прочети още →

Професор БЕНЦИОН ЛЕВИ: Борбата с паразитите в човешкото тяло

Дата: 02 Ное 2017

ПРОФЕСОР БЕНЦИОН ЛЕВИ: БОРБАТА С ПАРАЗИТИТЕ В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО Е МОДЕРЕН ПОДХОД ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РЕДИЦА БОЛЕСТИ, КОЙТО ТРУПА ПРИВЪРЖЕНИЦИ ДОРИ И В БЪЛГАРИЯ

Прочети още →

Ксеноестрогените – Заплаха за бъдещите поколения?

Дата: 30 Юни 2017

Бих искал да ви обърна вниманието върху една група от субстанции, които присъстват невидимо в окръжаващата ни среда. Срещаме се с тях всеки ден. Ядем ги, пием ги, вдишваме ги, употребяваме ги в ежедневието си, в работата, в къщи, в градината... Те присъстват в почвата, водата, въздуха, храната...

Прочети още →

Слънцето приятел или враг?

Дата: 30 Юни 2017

Слънцето е най-близко разположената до нас звезда. То е извор на удоволствие, но огряването му може да има гибелен ефект на Вашата кожа.

Няколко съвета за правилно излаганен на слънце

1. Най-добрата защита са дрехите за всички и най-вече децата: тениски, шапки и слънчеви очила.2. Бебета под 3 години не трябва да се излагат на слънце.3. Малките деца трябва особено да са много добре защитени.4. Слънчевите изгаряния са винаги опасни, особени при децата.5. Избягвайте излагането между 11 и 16ч.6. Излагането на слънце не трябва да бъде продължително.7. Пясъкът, снегът, водата могат да отразяват на кожата Ви повече от половината лъчи. Облаците не защитават достатъчно.8. Вашата слънчева защита срещу UVB и UVA трябва да се подновява на всеки два часа и след всяко къпане, независимо от слънцезащитния фактор.9. Използвайте подходящ слънцезащитен продукт за Вашата кожа.10. Слънцезащитния продукт не е предназначен за увеличаване на времето на излагане.11. При изкачване на високо и в областта на тропиците, трябва да използвате продукт с по-висок слънцезащитен фактор от този, който обичайно използвате.12. Приемайте редовно течности, наблюдавайте децата и помислете за защитата на по-възрастните хора.13. Добре подберете и добре нанесете слънцезащитния продукт.

Прочети още →

Нова грижа срещу стареене на кожата

Дата: 21 Фев 2017

ЛАБОРАТОРИИ VICHY ИЗСЛЕДВАТ ВЛИЯНИЕТО НА ФАКТОРИТЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА (UV, ЗАМЪРСЯВАНЕ) И НАЧИНА НА ЖИВОТ (ЕМОЦИИ, СТРЕС, УМОРА) ВЪРХУ КАЧЕСТВОТО НА КОЖАТА. В СЛЕДСТВИЕ НА ТЕЗИ ПРОУЧВАНИЯ СЪЗДАВАТ 1-ВАТА ДНЕВНА ГРИЖА ОТ VICHY, КОЯТО КОРИГИРА ПРИЗНАЦИТЕ НА СТАРЕЕНЕ В ПРОЦЕСА НА ФОРМИРАНЕТО ИМ: ОТ НЕРАВНОМЕРЕН ТЕН ДО ТЪМНИ ПЕТНА, ОТ ЛИПСА НА ЕЛАСТИЧНОСТ ДО ЗАГУБА НА ПЛЪТНОСТ.

Прочети още →
«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе