Количка

0 артикула

Категории

Начало Статии

Статии

Смачкай умората, почувствай се отново жив с енергизиращи мултивитамини Алайв!

Смачкай умората, почувствай се отново жив с енергизиращи мултивитамини Алайв!

 

 

Лятото си отива, а заедно с него и отпускарското настроение. Трябва да забравим за лежерното ежедневие и да запретнем ръкави, защото оттук нататък работата ще бъде повече, а забавленията – по-малко.

Прочети още →

Концентратът от червена боровинка слага край на уроинфекциите!

Едва ли има жена, която да не се е сблъсквала с досадните уроинфекции. Парене, сърбеж и дискомфорт, чести позиви за уриниране, болка... – тези симптоми могат да превърнат ежедневието в истински кошмар!

Прочети още →

Как билките могат да помогнат в сезона на алергиите?

Алергиите са бичът на нашето съвремие и тяхното проявление може да носи както дискомфорт в ежедневието, така и сериозни, дори животозастрашаващи реакции. Симптомите могат да варират от обриви, екземи и уртикарии, а дори до астматичен пристъп.

За съжаление, алергените са навсякъде, а нашата имунна система ги разпознава като заплаха, от което е продиктуван отговорът на тялото. Сред най-често срещаните са прахът, цъфтящите растения, треви, цветният прашец, животните, насекомите, гъбите, плесените , почистващите препарати и др.

Прочети още →

Слънце в капсула или защо и как да си набавим витамин ВИТАМИН D?

Витамин D е един от най-важните витамини  за човешкия организъм и в частност - кожата и красивото излъчване, костите, имунната система и намаляване на стреса. Според различни проучвания,  около 1 милиард души по света страдат от хронична недостатъчност на витамин D. Това прави от съществена важност да се знае какво представлява витамин D, как се разбира, че тялото има недостатъчност от него и разбира се – как да си го набавим.

Прочети още →

Как да се предпазим от замърсяването във въздуха?

Замърсяването на въздуха в големите градове е факт. То е причина за десетки хиляди заболявания и смъртни случаи. У нас, оказва се, замърсяването на места е в пъти по-високо от средното допустимо, което многократно увеличава риска от сериозни и животозастрашаващи здравословни проблеми.

Прочети още →

Витамин В8 срещу поликистозни яйчници – всичко ,което трябва да знаете

Инозитолът е витаминоподобно вещество с безброй приложения, включително върху нервната система и мозъка, кръвната захар, нивата на холестерол и др. Известен е и с ползите си при депресия и тревожност. През последните няколко години обаче, много от жените, страдащи от синдрома на поликистозните яйчници (СПКЯ) го включват успешно в лечението си.

Прочети още →

Деградацията в мозъчната активност е вече обратима,благодарение на новият препарат Мултитоник

Един от най-неприятните белези на остаряването на човека е деградацията в мисловната му дейност.

Прочети още →

Професор БЕНЦИОН ЛЕВИ: Борбата с паразитите в човешкото тяло

ПРОФЕСОР БЕНЦИОН ЛЕВИ: БОРБАТА С ПАРАЗИТИТЕ В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО Е МОДЕРЕН ПОДХОД ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РЕДИЦА БОЛЕСТИ, КОЙТО ТРУПА ПРИВЪРЖЕНИЦИ ДОРИ И В БЪЛГАРИЯ

Прочети още →

Ксеноестрогените – Заплаха за бъдещите поколения?

Бих искал да ви обърна вниманието върху една група от субстанции, които присъстват невидимо в окръжаващата ни среда. Срещаме се с тях всеки ден. Ядем ги, пием ги, вдишваме ги, употребяваме ги в ежедневието си, в работата, в къщи, в градината... Те присъстват в почвата, водата, въздуха, храната...

Прочети още →

Слънцето приятел или враг?

Слънцето е най-близко разположената до нас звезда. То е извор на удоволствие, но огряването му може да има гибелен ефект на Вашата кожа.

Няколко съвета за правилно излаганен на слънце

1. Най-добрата защита са дрехите за всички и най-вече децата: тениски, шапки и слънчеви очила.2. Бебета под 3 години не трябва да се излагат на слънце.3. Малките деца трябва особено да са много добре защитени.4. Слънчевите изгаряния са винаги опасни, особени при децата.5. Избягвайте излагането между 11 и 16ч.6. Излагането на слънце не трябва да бъде продължително.7. Пясъкът, снегът, водата могат да отразяват на кожата Ви повече от половината лъчи. Облаците не защитават достатъчно.8. Вашата слънчева защита срещу UVB и UVA трябва да се подновява на всеки два часа и след всяко къпане, независимо от слънцезащитния фактор.9. Използвайте подходящ слънцезащитен продукт за Вашата кожа.10. Слънцезащитния продукт не е предназначен за увеличаване на времето на излагане.11. При изкачване на високо и в областта на тропиците, трябва да използвате продукт с по-висок слънцезащитен фактор от този, който обичайно използвате.12. Приемайте редовно течности, наблюдавайте децата и помислете за защитата на по-възрастните хора.13. Добре подберете и добре нанесете слънцезащитния продукт.

Прочети още →
Страница 1 от 2
«1 2»

Нови продукти

Най-продавани